Lock Down

En hier zijn we dan! Al sinds 19 oktober ’20 ligt de hele horeca plat in het land voor de 2de maal. Ik geef toe een beetje gedemotiveerd geweest te zijn de laatste dagen maar het gevoel om weer in een lockdown te zitten begint weer te wennen (helaas). We waren ondanks de maatregelen, net zo goed op dreef, but it is what it is mama, zeggen mijn tieners vaak!

Ben stilaan weer uit die dip gekomen, heb mijn inspiratiehoekje in huis gemaakt en al bom van nieuwe ideeën geprikt voor Salt & Mint.

Maar even tussendoor gezegd, we krijgen vaak de vraag of we aan take-away doen. Momenteel zijn we daar nog niet mee bezig. Zodra we betere inzicht krijgen in de horeca maatregelen willen we daar wel mee starten. We posten het zeker op facebook en overal! Maar reken al zeker dat we voor de feestdagen een heel mooi orientaals ontbijtmand voor jou op tafel toveren!

Maar voor nu zijn we voornamelijk bezig met het vernieuwen van onze ontbijtschotels…we zijn begonnen met het Turks ontbijt en daar wil ik jullie wel binnenkort al een virtueel proefje van geven 😃

Warme groet,
Amal

Geef een reactie

*